Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bart och Blott


Hon eldade upp sej vartefter
Hon började berätta om sin granne
Den där ”jävla blottaren” som tydligen gjort
Allt
Speciellt när inte hennes gubbe var hemma
Och när hon kom igång

Sen så ”jag filmade eländet”
-Jaha?
-Ja han började så fort, gubben åkt
-Och på polisen så sa dom att de var de grövsta
de sett…
-Sa dom inget om längden då, blev min kommentar
en sån där som kommer, utan tanke, innan...

Fick en mördande blick…som svar
Men det överlevde jag och så
Småningom så rann samtalet ut och vi skildes åt
Så åkte jag förbi deras hus
Och konstaterade att de hade inget fönster åt hållet
Med blottaren och de var minst 100 meter emellan…
Så man undrar, kanske måste hon smygfilma med…




Fri vers av LassO
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-03 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO