Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En scen från TV:n, men jag gillade den, pojkens sätt att svara... ofta försöker vuxna pracka på barnen ansvar, som de inte ska behöva ta... Missbruks föräldrar t ex...


Bra rutet

Pojken följde sin far
Till älskarinnan
Mamman hade kommit hem
Från sjukhuset

Han kastade sten på fönstret och ”pappan” kom ned
-Va fasen gör du
-Mamma kom hem du får komma hem med

-Vad gör du här då, åk hem och hjälp mamma då, säger pappan

-De är ditt jobb, svarade pojken, inte mitt…




Fri vers av LassO
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 00:44



Bookmark and Share


    *Zenobia*
jobb? då måste hans arbete varit rena semestern?
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO