Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade diktböcker som jag skrivit under 2000


Om konsten

Ni kan säga:

Absolut onödig i nödvändigheternas pyramid

Men vi svarar:

Min likväl ett måste för att få själslig frid




Fri vers av GaiaKaja
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-30 17:21



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
B R A
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja