Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har blivit tonsatt


Dina steg i trappan

Dina steg i trappan
har snart sprungit iväg

Gick du som du ville
Kom du dit du skulle

Dina tramp på jorden
begravs snart tillsammans med dina fötter




Fri vers av GaiaKaja
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-31 00:01



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint i en talande ton om människans varande och stund vi är !!
2008-05-31

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-05-31

  Kristoffer Eriksson
Jag skulle gärna vilja höra tonerna också.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja