Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn stunden fylla rummen inombords

Sekunderna vandrar
tankarna svävar iväg

Fyller känslan
med mod
lever ut minnet

Känn stunden
fylla rummen inombords
och ta dagen ljuspunkt
till höjden i tidens sekunder




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 175 gånger
Publicerad 2008-05-30 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson