Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför göra lätt svårt

Du fyller ljuset
med mörker
drar ekot till eviga höjder

Känner tiden gå sin väg
känner ensamheten fylla bördan
du gett dig

Varför göra lätt till svårt
barnen tar saker för vad det är
men vi förstorar gör en bagatell till
världens undergång
och glömmer att leva
men varför?




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-30 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson