Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen har inget ljud som regnet



visa mig din vita plåga
allting som inte kan sägas
och dränka vår bådas förnedring
vad spelar värmen för roll
och att det var första grilldagen
och att ledigheten fanns i hela kroppen

jag försöker skriva orden
så att orden gör
en mindre sorg
i magen och de
torra ögonen
men inte ens
orden finns

känslorna har inget
att vara i
när orden gått bort

i solen har det nog nån gång
gjort ont
för den har inget ljud

den pulserar tyst

jag tror att
nej jag är säker på
att den ibland behöver
minnas regnet




Fri vers av Göran P Rödholm VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-30 21:48



Bookmark and Share


    Pearlan
Riktigt fint formulerat och ihopsatt. Bra struktur får du till också!
2008-06-04

    BetweenTheLines
Stillsamt skrivet och jag tilltalas av innehållet,det uppdämda,i dess fina liknelse.

En vacker komposition
2008-05-31

  Bubamara - Maria Zakrisson
\'jag försöker skriva orden
så att orden gör
en mindre sorg
i magen\'

tillsätta grädde i maten så det inte är så stark

jag tycker om det här
att solen inte alltid innehåller glädje
vi behöver en blandning
av sol och regn

det utjämnar smakerna
2008-05-31

  sister mary
smärtan sipprar mellan raderna här
ibland blir halkar stunden liksom till och nånting knäcks

\"känslorna har inget
att vara i
när orden gått bort\"

Försöker minnas ljudet av regnet...
2008-05-30

  mare VIP
...mycket vackert.....
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm VIP