Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den omöjliga glömskan

Jag älskar det vackra,
det döda och det glömda.

Det lätta andetaget, en ljum bris,
och trötta ögon.

Det du såg var mitt allt. Det du tog.

Jag lämnar det nu. Ingenting blir kvar.

Bara du.




Fri vers av Daybreaker
Läst 206 gånger
Publicerad 2005-06-30 00:39



Bookmark and Share


  madinsane
slutet känns hemvant och bra. precis i min smak. tack!
2005-07-03

  Charly
Tack för en underbar dikt som lämnar mig eftertänksam...
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker