Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nygammalt


Vårt nygamla skrå
De som fanns och kallades
Försmädligt
För knaper herrskap då och då

Nu finns de igen
Men kallas inte detsamma
Än
Och hästen de red är
Mot Mercedecen
Och en sån där
Golfbil med bag

Med spikar i dojjan
Går man runt
Snackar strunt
Och går på nojjan

I klubbhusets dis
Av vita bollar och knark
Känner man sig på något vis
Lite bättre än andra och jävligt stark




Fri vers av LassO
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-04 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO