Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just idag...


fyller du mitt liv
med färg
min trädgård
med lust
och allt det där andra
jag inte finner ord för


- och ändå är det
bara försommar!




Övriga genrer av Agnes
Läst 885 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2008-05-31 16:17



Bookmark and Share


    Lindizz
Härliga rader! Applåder
2008-07-27

  aftermath
ja nur har det slagit in, iaf för många
den kursiverade stilen funkar fint här
komprimerat, tillräckligt för en sån förväntan
ett ämne så outömligt!
2008-06-04

    Noomi
åh vilken härlig förväntan..
2008-06-02

  Michaela Dutius
En skön tillitsfull kärleksviskning till ett Du.
2008-06-02

  Frökenfanny
underbart underbart! kort men fantastiskt
2008-05-31

  Vilsen Annette-hittar vägen
Blir glad och får mina läppar att le av din härliga text
2008-05-31

  Carola Zettergren
Ljuvlig poesi!!!Grattis till placeringen!!
2008-05-31

  devilsangel
underbar sommar/kärlek läsning...Kul att se dig igen *L*
2008-05-31

  Ola Rydberg
Härlig positivitet
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
The best is yet to come!

Underbar dikt!
2008-05-31

  Björn Karlsson
Sommaren är lång
2008-05-31

    JJ VIP
Ja vilka förväntningar det skapar! Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-05-31

  J A Nicander
Väldigt skönskrivet min vän!!!
2008-05-31

  Fredrik P. VIP
ja, du milde, hur
ska detta sluta!
glad att se dig åter
på sajten!
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes