Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur hjärnkontorets dammiga vrår.

Kom till andra sidan, ödet kan du smida, världen kan du fira eller bara vila.
Döda alla tvivlen, ödsla inte tiden på att följa strömmen. Börja följa drömmen,
tacka för berömmen när du lyfter fram ett syfte av ditt tycke går det ej och gräva i rädslan. Om du ska mäta och tävla sluta att bäva, ligg ej i träda.
Jag rör gärna om i hjärnan så du värnar om att träna tanken, tjäna våra vägar,
börja lära sluta tära.
Vi skrapar knäna när vi lutar nära avgrunden av runden, avunden
tar grunden, hatmunnen gav stunden; Ta hunden!
Blanda din anda med andra som vandra, ej klandra, omfamna det sanna,
när alla anammar desamma och kammar bra karma så pallar jag annat och skallar: Mer frihet nu lev livet nu.

Du är den största stjärnan på ditt himlavalv.
Hylla ingen gyllene kalv, allena kan du övervinna allt.
Ingen utmaning i att lyckas med att brinna kallt.
Sätt aldrig någon gräns för du vill inte veta hur de känns.
Tro på magin och den bygger bo i ditt liv och skor dig utan slit.
Vet att du är perfekt och du blir det om du bara släckt tvivlet och dragit upp roten då finns inga fel du inte har boten på.
Man inriktar sig på det man vill ha,
tänker på att ha det varje dag
att det kommer till dig är då vad det ska
om du låter dig fyllas av känslan att allting är bra.
Med anden i lampan som aladdin
så vill jag slinka in i fantasin
och ramla in i alla rim.
Tanka in frid i alla liv, ej fastna i mani.
Allt faller samman i en annan tid, då stannar vi i ataraxi.
Har kanske inte alla hästarna hemma men verklighetsuppfattningen verkar stämma. Med pennan i hand blir jag en vapenbärande man.
Det jag inbillar mig kan vara illa men sant.
Famlar mig fram tills jag tappar 21 gram, klappar på porten utan nån skam.
Alla regler som bryter mot vilja och lust håller dig från att få stilla din törst.
Förr eller senare kommer en dörr ända letandet efter större medvetande. Vägarna möts där trälarna dör och de fria själarna föds och består genom blodets och eldens vår.




Fri vers av PratRisk
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-06-01 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk