Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provokatören

Sätter man ut hakan
är man inte så rädd om den

Armbågar man sig fram
får man sår på dem

Provokatören står på slagfältet efter striden
och ser ut över alla stupade
och förundras ändå över
varför alla
vapen
är

riktade mot just honom




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 05:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utan provokation vaknar Sverige aldrig.
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP