Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(inte att förväxla med personen o \"papa\" som förvisso var rätt sympatisk) (dessa är från \"livet\" men allt är inte det)


Jobb som inte finns


Du ville ”ta jobbet”
Som som styvfar
Det var inte utannonserat
Eller ens eftersökt
Har aldrig varit faderlös
Ännu…

Och
Om man nu skulle vilja ha nån sån
Varför skulle jag välja dej
Den värsta av alla
En nyfödelse av ”Uriha Heep”
Och ”Idi Amin” i samma person
Fy fasen, stackars dina barn
Som aldrig fått välja…




Fri vers av LassO
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 21:46



Bookmark and Share


  RogerIvan
Undrar om Idi Amin sjunger bra?
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO