Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att vi har kört över varandra

Förförda
Tagna på sängen
Efter att vi har kört över varandra ifrån topp till tå så känner vi oss nu smått trasiga
och smått förstörda
Så nu ligger min älskade och jag här helt nakna och smått slutkörda och vilar upp oss
på den blomstrande ängen
Ja, vi ligger här nu och doftar snuskig svett efter den senaste svängen
som vi tog i refrängen

Efter att vi nu har gett allt
Efter att vi nu har tumlat runt tätt omslingrandes och blivit varma och heta
smakar vi numera salt
Så därför bestämmer vi oss för att med vår sista gnutta energi slänga oss i den närliggande sjön
trots att vi vet att vattnet ännu är ganska så kallt
för säsongen
Men vi vill ju ingenting annat hellre att vattnet ska kyla ner oss lite grann
och samtidigt skölja bort den här kladdigt klibbiga och fräna fiskdoften
som vi nu båda bär på
Så när vi väl kommer fram till sjön tar vi tag i varandras hand
och slänger oss ut ifrån den höga klippkanten
till ljudet av våra gastkramande skrik
Hej och hå!

Ja, det var de det
Det var allt som jag hade att bjuda er på för den här gången
Så till nästa gång som vi syns och hörs
Hej då!

Ken Cassel
1/6-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-01 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel