Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt.....

Den tomma kärleken

Är likt den värme som lockar växandet

På dagen, i solskenet

Men som fryser på natten

Likt frost…

För att sen bli brunbränt

Och falla av, bli till mull




Fri vers av LassO
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO