Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ljuga...

Det är lättare att ljuga
för sig själv
än att ljuga
för andra




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 12:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Må så vara. Men lika illa egentligen.
2008-06-02

  lodjuret/seglare VIP
du kan ha rätt i det, men...
du kan förstås ha fel också

skönt ibland med korta talande texter
som smyger sig rätt in i hjärtat
som en sorts kärlek till tanke o språk

texten får förstås
en dag på Waldemars udde
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP