Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan alla låttexter handlar om kärlek, om att älska. Och visst är den ljuvlig, vår eviga passion i livet. Ett litet axplock på rim om våra (också mina) innersta önskedrömmar.


JAG VILL ÄLSKA...

 

 

Jag vill älska på öar långt bort ifrån land

Jag vill älska på strandens solvarma sand

 

Jag vill älska dig varsamt, ömsint och hett

Jag vill älska och ge vad du ordlöst mig bett

 

Jag vill älska till brasans sprakande ljud

Jag vill älska och eldfängt smeka din hud

 

Jag vill älska till storskogens sövande sus

Jag vill älska dig fram till njutningens rus




Fri vers av Yvonne
Läst 647 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-01 13:28



Bookmark and Share


  blaite
Vackert om kärlek
2010-10-13

  ULJO
En mycket vacker skildring av kärleken, storlaget!
2009-10-19

  Øivind Armand Halvorsen
Ja størst av alt er kjærliheten! Meget fint skrevet!
2008-06-15

  Annette Andersson
Mycket vackert och fullt av känslor!
2008-06-08

  Erik L
Bra skrivet!
2008-06-03

  Bodil Sandberg
Så underbart vackert och innerligt i kärlekens namn!!!applåder!!
2008-06-03

  -Ulla Tilemo- VIP
Rena rama romantiken....ljuvligare än mormors handknypplade lakansspetsar!
2008-06-02

    Birgitta Wallgren
Ja, visst är det så, för oss obotliga romantiker!
2008-06-01

    Aurora Borealis
Vilka vackra bilder du målar med din penna!
2008-06-01

  charlotte hedendahl
Vacker, varm och sensuell !
2008-06-01

  Kalle.O
Erotisk,levande &vacker!
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne