Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då har man den rätten att ställa vissa krav

Om det händer igen
Om det händer igen ger jag mig av
Då packar jag bara mina saker och går min väg

Om man känner varann så pass väl och älskar varann har man faktiskt den rätten
att ställa vissa krav på varandra
Så om du inte vill gå mig tillmötes på den här punkten
är det jag som drar
Ja, då är det jag som lämnar dig här ensam kvar på ett öppet hav
full med skuldkänslor
Känslor där du vet om att det var du som var fel ute och gjorde fel
när du inte respekterade mina känslor
Så vad du än gör hädanefter tänk efter mer än en gång så att du inte hamnar på det där djupa vattnet
Det där djupa vattnet som så lätt kan dra ner en till avgrunden och förtära en långsamt inne ifrån
Och det bara för att man har så lätt för att flyga vind för våg
utan att tänka sig för

Ken Cassel
1/6-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-01 14:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Man måste lita och tro på varann
och ställa krav
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel