Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnan min...

Hjärnan håller med mig,
den är van vid mig
och mina små
nycker

Den rättfärdigar allt
när allt kommer till
kritan
trots
lite
trots
från de grå
stryker den över och slätar ut

tillslut

så jag hel kan gå




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 15:06



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ja, tänk att man måste lura sin hjärna ibland...
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP