" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




tatuerad

 

jag tar ut mitt hjärta
håller det med båda händer
känner tyngden
värmen
pulsen
livet

ser mina barns namn
står skrivna
med självklarhet

vänder sedan på det
pulserande
blödande
där, där ser jag
hur ditt namn är skrivet

konstaterar medan jag sätter
tillbaka det röda att jag
älskat dig sen första stund
trots den långa tid som gått
glöder ditt namn
tydligare än nånsin

 




Fri vers av Noomi
Läst 516 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-01 20:23



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Invändig tatuering, går aldrig bort, fin bildgivelse, och det gör jävla ont med. Lav it Noomi.
2008-06-11

  Fredrik P. VIP
stark bild av
kärlekens avtryck
...som ju kan vara
annat än svarta
prickar på ett
kylslaget hjärta...
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Noomi