Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demonerna är väl egentligen jag ?


Dödar mig själv !

Jag dödar sakta mig själv!
För egentligen kan jag väl inte skylla på Demonerna?
Det är väl jag som skapat Dem?
Jag dödar sakta mig själv!
Ni försöker förtvivlat rädda mig!
Och jag önskar för er skull, att ni lyckas!




Fri vers av Angelina
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-06-30 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelina