Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag skall berätta vad namn har för betydelse

och jag gick för att handla cigg. och skulle registrera.
att det stod en mörkhyad man utanför och övade boxning
och sade hej och höja på ögonbrynen och säga hej och
kvinnan i affären är alltid snäll och jag köpte mina cigg
och tänkte mer på en häst i ett bås, precis sekunderna
innan startskottet går av och nedför gatan gick jag och
mötte ingen på vägen tillbaka och skitigt som fan är
det på gatan utanför mitt hus och alla registreringsskyltar
säger allt om kompasser och stjärnors läge över himlavalvet.




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten