Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

järnring

och så log jag. rakt in i käften på den jävla jävelen. smile smile smile smile och smile. smile your ass off. i will smile your ass off any time. du kan kalla mig darling. jag skiter i dig. jag skiter i alla jävla tillhyggen du stoppar upp i det här trynet. och ingenting kan jag skylla på heller. det är det som kallas smart? det är det som kallas alibi? det är det som kallas kapitalutation? det är som det som kallas död?

VAR FAN ÄR DITT NAMN?

och elden. den jag stoppar med den här kroppen.
du kan gå ut nu.




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 21:24



Bookmark and Share


    vem_tystar_rösten
Jasså, säger du det.
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten