Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste


Ta mig till ditt mörker,
till det yttersta du förmår,
visa mig –
och jag ska inte tända ljuset där
utav respekt för dig.

Jag ska inte lämna dig i mörkret,
men heller aldrig dela det med dig,
för mörkret är ditt –
men jag ser hur du famlar
och jag litar till din förmåga att finna ditt eget ljus.

Beskriv sedan det vackraste,
det starkaste
det mest vågade du upplevt –
och jag ska andlöst låta dig leva i ditt eget mod.

Jag ska inte försöka att måla av din bild,
med mina färger
och inte heller låna dig mina penslar –
för jag tror på dig.




Fri vers av Hedda
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-06-30 10:56



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Underbart ! Vilken bra beskrivning om att stötta någon men ändå lämna utrymme..
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Hedda