Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till oss båda


Amorstråt



Sorglöst svävade hon iväg bland minglande människor
siktet inställt på ett hörn i den motsatta änden av lokalen
hörnet med ett alldeles eget namn

i släptåg en man
som efter återkommande förslag
äntligen blivit hörsammad
då hon i festyra
och efter okänt antal drinkar
gav efter för lustan

Hör mig själv formulera en mening om att vara rädd om
med påskinande omsorg ord om att inte utsätta sig själv
något om att respektera sina gränser

när jag plötsligt minns min egen gårdag
hur jag handlöst låtit Amor preja mig av dagsschemat
för att tumla runt i sängkammarvals på andra sidan E4
hur jag låtit gränser passeras av lustans drift
för att inte tala
om kvällen dessförinnan




Fri vers av Bögen
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 17:56



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Stiligt. Skönjer en botten, två verkligheter och allt som finns där mellan, oavsett om det är fördommar eller insikter.
Med det i bagaget, gillar jag lugnet i dina ord.
2008-06-04

  Rakel Lorner
Jag förstår inte vad du pratar om!
2008-06-02

  jardan
Sorglösa rader med fantastiskt språk som jag gärna lånar \"handlöst låtit Amor preja mig av dagsschemat\" en av favoriterna
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Bögen