Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex

Sex slår inte
vänskap
Vänskap slår inte
sex

Var sak har sin tid




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 00:34



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ja, fast sex utan vänskap känns svårt, men inte vänskap utan sex =)
Rolig text från dig tycker jag!

Och...jag får nog ta och läsa Predikaren...
2008-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Som det står i Predikaren.
2008-06-02

    ingvar VIP
Så sant!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP