Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Var glad\"


Säg, till den ledsne vän

Var glad….

Eller ryck upp dej

Eller, var inte så ledsen…


Funkar lika bra som
-Lyft dej i håret
-Skratta lite
-Livet är sten kul…

Eller sätt dej bredvid, fråga om du kan göra nåt

Ge en kram och säg att du är inte heller glad alltid

Kanske, kan vi sitta tillsammans, jag kan va tyst om du vill

Visa att du är människa för fan och ingen skrattpåse…

Men att visa att man bryr sej kan ge konsekvenser…. Han eller hon
Kanske tar dej på orden… var beredd på det…




Fri vers av LassO
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-02 00:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Gillar den här
människor som visar
med att bara sitta bredvid
dom är verkliga,orden ryck
upp dig,är gräsligt at höra
2008-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Om någon säger sådana saker till mig blir jag vansinnig.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO