Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor?

Ska vi berätta om äkta, brinnande kärlek
Om lyckliga slut
Berätta om lyckliga dagar tills de tar slut

Ska vi berätta om allt du kan få i livet
Om du bara vill
Berätta om allt du kan vinna och det som hör till

Ska vi briljera om allt som figurerar
De som attraherar och repellerar
Ska vi förklara vad som är rätt
Vad som funkar, vad som är rätt sätt

Ska vi tala om äkta kärlek
Att vi kan få allt det vi vill ha
Ska vi förmedla allt det mamma sa

Ska vi ljuga?




Fri vers av Falk.
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-06-02 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.