Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrogna


Tittade på Oprah idag

Kvinnor vars män varit otrogna
I USA, men skillnaden är väl inte
Så stor…

De sitter och beklagar sej över männen
Och i andra fall, så beklagar sej män
Över kvinnorna

Det är liksom 2 parter ändå, eller 3
Lika många kvinnor som män
Om man ser det lite på håll
Så borde det i alla fall vara

Men de ”förfördelade”
Vad gör de, innan
Är de nöjda med sin ”lilla lunk”
För knappast nån, varken man eller kvinna
Riskerar ett bra förhållande
Såvida inte, man är sjuk eller har andra komplex

Vad gör då de, de som tycker att allt är bra
Eller har de slutat tycka
Går de i sin lilla lunk
Saknar inte de, passionen
Eller den sensuella touchen

Går de bara vidare
Som om man ”lekte familj”
”mamma, pappa, barn” i vuxen ålder
Tänk den dan det bara blir ”mamma pappa”
Inga barn som är likt fendrar
Mellan båten och byggan
Eller mellan båtarna…

Tänker de aldrig alls
Vad gör man, om det inte funkar
Försöker man
Vill man, eller har man förlikat sej
Med det ”öde” man fått
Förhållande som 2 penshissar

Saknar man inte passionen
Sätta på i en hiss
I bilen
Ta med på utflykt
Sitta med varandra nära och bara känna
Kåta härliga blickar som lovar nåt

Dessa härliga betydelse lösa händelser
Som inte betyder nåt egentligen
Men som man måste berätta
För varann om
När man kan…

”du jag såg en ekorre idag
aha
ja hoppade runt mellan träna här
skit i ekorren, kom och kyss mej istället”




Fri vers av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-14 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO