Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder ett stenkast från Rålambshovsparken


Den vita duvan låg död
på det blodiga slagfältet

en flicka sitter i ett hörn
och har en tumör i magen,
stor som en melon

solen kan inte stiga den dagen
och lyftkranarna har sorg

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 14:26



Bookmark and Share


    Pearlan
Orden räcker inte till för att kommentera.. Så elegant och klockrent skrivet. Ren magi.
2008-06-04

  Fredrik P. VIP
rader som väcker
både sorg
och vanmakt.
2008-06-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Texten känns verkligen tung!
2008-06-02

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mycket stark mardrömsdikt där jag särskilt fäster mig vid andra versen och sista raden. Att lyftkranarna har sorg - så långt från all världens klichéer.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth