Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bakfyllan

 

fladderängslan ännu på tredje dygnet
under cementen
lurar ett becksvart träsk
ibland hör jag sväljljud därifrån




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 17:56



Bookmark and Share


  aol
så ruggigt bra poesi om ett tillstånd
2008-06-02

  Kikhorion
Bakfylla är nog ett av de värsta tillstånd som överhuvudtaget finns att uppleva.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger