Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beklädnad

Förakt för mänsklighets
småaktighets
för trånga kläder
drev dig mer än allt annat

Drev dig längst
för att dina sinnen skulle veta
storsinthets klännings färg
och vida ödmjuks halsduk

Kläder som inte följer
eller döljer

De njuter endast på dig


Sara 30/10-2000




Fri vers av GaiaKaja
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja