Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej, du måste gissa min gåta!

Klockorna ringer
och jag tiger som muren
för det är dags att gå
till eftertankens hus
nu när det här passet gått ut
sidentyget skaver
så nys inte
för flyktiga passioner ger ärr




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira