Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krämig rabarberpaj

Är så svenskt gott det kan bli
att få plocka sin egen rabarber direkt
ifrån trädgården är härligt att
kunna få göra

Äkta smulig och krämig rabarberpaj
ska det var,kan inte få nog av denna
goda paj,en sommar utan denna
goda svenska rababerpaj
är ingen svensk sommar

Nu ska jag sätta tänderna
i denna ljuvlig varma krämiga
syrliga paj,mums vad gott det ska bli




Fri vers av Ann-christin
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 22:12



Bookmark and Share


    Cajsa
Åh, jag längtar efter den första rabarberpajen i år, tyvärr inte kommit än. Det är bara så gott
2008-06-02

  anits VIP
Härligt gott det låter
synd att jag ingen
rabarber jag kan
plocka, ingen
trädgård jag
längre har
2008-06-02

  * Ammi *
Åh så gott det låter ... syrligt gott!
tack för denna!
2008-06-02

  Quasimodo
Låter mums, men personligen så drabbas jag av kramper i käkmusklerna bara jag läser rabarber !!!!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin