Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbigt ursprung


Goebbels frågade visst en gång Zara Leander

-Zara är inte det ett judiskt namn?

-Jo, men det är väl Josef också?

Han muttrade och gick…




Fri vers av LassO
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-04 00:15



Bookmark and Share


  RogerIvan
I maktens korridorer springer alla som hör hemma där. Oavsett ursprung.
2008-06-05

    *Zenobia*
dum fråga får dumt svar.. ;)
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO