Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i \"bröllops anda\"....


Okomplett


I ödmjukhetens dräkt

Jag dej ser

Du har min längtan väckt

Och det ter

Sej som fläkt, från ovan

Du är den vackra gåvan


Jag ser på dej som drottning, mild

Som en, dröm, en älva

Tomhet följer, när vi är skild

Från varandra

Vi är inte oss själva

Utan blott en del av en hel

Ett okomplett spel

En motor, som kärva


Så skynda, gör mej komplett

Kom och fyll i det som fattas

Jag gör ju inget rätt

Hela min själ, mattas

Och jag önskar, blott och hett

Att denna längtan ej må hattas

bort

Eller störas, på annat sätt..




Fri vers av LassO
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-09 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO