Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar våga


Det sägs att de som vågar, vinner

De vinner, ibland….

Men alla de som inte vinner

Av olika anledningar


Han eller hon, som de ”stötte på”

Var kär redan, i nån annan

Börsen gick ner, när man köpte

Eller huspriserna sjönk, precis

Räntan steg, precis


”repet brast, när de vågade klättra”

MEN DE VÅGADE, utan att vinna

Men de vågade sitt mod

Kanske är den du ser som misslyckad

Och kanske känner sej sån med

En som verkligen vågade

Men hade riktig otur…

Skillnaden, kan va hårfin...



Vem vet vad som händer, nästa gång

Som man vågar

Kanske går det hem den gången

Om han eller hon vågar inse

Att man måste fortsätta

Att våga..




Fri vers av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-03 12:26



Bookmark and Share


  RogerIvan
Det man vinner. Alltid... Är ju erfarenhet och visdom...
2008-06-05

    *Zenobia*
livet är ett vågspel...
2008-06-03

  Lyckohäxan Enediel
Ja det har du rätt i! Och visst handlar mycket i livet om att man ska våga...:)
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO