Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så vacker när du sover

Din tumme rycker hastigt till
dina drömmar spelar med dina ögon

Ditt vackra bröst i långa andetag
lyfter sakta täcket från min axel

Dina långa ben slingrar sig
om min lilla kropp och jag ler

Värmen i din famn omsluter mig
och jag känner mig lyckligast på jorden




Fri vers av Flöde
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde