Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det jag ger dig ..

 

 

mina tårar 
är ditt hav

där vill jag drunkna

min passion
är din eld

där vill jag brinna

min saknad
är din hunger

där vill jag uppslukas

min sorg
är din aska

där vill jag vila

min ryggsäck
är dina stenar

där vill jag vandra

mina fotavtryck
är din poesi

där vill jag upptäckas

min kärlek
är din

där vill jag växa




Fri vers av * Ammi *
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-03 20:58



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
//min kärlek
är din

där vill jag växa//
vem vill inte ha det så..
vackert skrivet vännen!!
2008-06-04

    Maria Malm
En läsning att njuta av..
2008-06-04

  charlotte hedendahl
Enastående!
2008-06-03

  Mona*
Att dela livet.
2008-06-03

  Havsbris
glömde:

Bokmärker!!!
;o)
2008-06-03

  Havsbris
ÅÅhhhhhh

jag vill också ;o)
att någon skriver
så till mig...

Gud, vad dina ord
är enastående fina,
så att jag vill blunda
och höra någon visknar
de i min höra ;o)

Jag vet inte vad ska
säga mer, när man
känner på riktig inuti,
kan bara repetera sig,
lärde jag mig om bästa
författarna och är så
sant, därför hittar jag
inte ord till dig ,,,

vill bara njuta! Tack!!
2008-06-03

  Hildegun Relefors
Mycket vackert, mycket skickligt, mycket omtyckt med beundran!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *