Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig verkligen

Kan göra nästan vad som helst för dig
Vill att du ska förstå att jag är din kille och att du är min tjej
Okej för dig
Okej för mig
Älskar dig

När man älskar någon kan man gå i döden för den kärlek
som man känner
Den som man älskar vill man ha till varje pris
Den som man älskar är faktiskt lite mer än ens bästa vänner
Det är i alla fall så som jag känner

Jag älskar dig verkligen ….

Ken Cassel
3/6-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-03 21:25



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Hoppas att hon vet, annars säg till henne, min vän!

VACKERT
2008-06-03

  friheten
Håller med dig och så vacker skriven av dig. Man bli glad av denna dikt
2008-06-03

  anits VIP
Vacker käkleksdikt
som man blir berörd av
2008-06-03

  dalida_bl
Ken,
Varifrån inspiration?*ler*
Har hänt?*S*

Hälsar Jag
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel