Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så in i helvete vacker



skall du kalla mig.

när jag trycker av den här knappen
och färgar himlen blodröd

och alla vittnesmål
som rinner nedför himlens rand

skall jaga dig
för evigt.




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 21:28



Bookmark and Share


  Eléa
Gillar starkt :)
2008-06-03

    vem_tystar_rösten
apokalypsen eller vad det heter.
2008-06-03

  inutimonster
jag älskar hur hatet brinner i dina texter. det sägs att bränt barn skyr elden men jag kan fan inte sluta läsa dina texter...
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten