Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsmusik

 

Beethovens toner
svävar fritt genom tiden
i gränslösa rum

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 539 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 22:12



Bookmark and Share


  korpfjäder
Sådan är musiken! Gillar!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H