Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Farfar

Det gör inget, det finns så många paddor vet du?
sa han efter att ha guppskrattat.
När mamma Panikskrek,
över att ha trampat ihjäl paddan jag lagt i hennes träsko

jag som egentligen grät mer över
att hon inte förstod skämtet
än att paddan var död.




Övriga genrer av Arv
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-04 08:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tycker nog själv att när jaget skriver om en sko, det skulle framgå något mera om den, dess historik, kvaliteter et cetera

i övrigt förtjänar texten
sina trenne jordgubbar
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv