Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm oss vackra ännu en stund

 

En saga var du

en dagdröm

en fantasi målad

i längtans färger

 

En ton, en sång är du

vilsam varm

spelandes strängar

varsamt nära

 

En vind blev du

fångade, släppte fri

följsamt smekande

allvarsamt lekande

 

Ord gav du

 

en uttalad mening

i tystnaden en viskning

 

betydelsen oklar...

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-04 17:39



Bookmark and Share


  Maria T
En saga, en ton, en ving, en viskning
2008-06-13

  Leif Furstedt
Vackert...
2008-06-04

  Larz Gustafsson VIP
En viskning i alla fall...
Inte total tystnad.
2008-06-04

  Elaine.S VIP
Vädjande och vacker...
2008-06-04

  Ronny Berk
berörande som viskningen i tystnaden med ett drömrikt och finstämt språkbruk...smekande, lekande och bevekande den poesin...ja...
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter