Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I begynnelsen är vi alla små flickor som vill hoppa hopprep på lunch-rasten.

Dra in din mage.
Tejpa dina bröst.

Kleta in ditt face.
Och färga ditt hår.




Såra alla som står i vägen.
För din kariär.

Stick kniven i ryggen på dem.
Som du egentligen tycker om.



Det är idealet för den prefekta ungdommen.
Och vi andra.

Vi andra som vill dra på oss dockstrumpor och ha flätor i håret.
De köper ett par sneakers istället, för att smälta in.

Vi andra som vill visa våra färknar på näsan.
De lägger på ett lager foundation extra.



Och så finns det jag.
som är jag i aldra högsta grad.

Och klarar mig utmärkt det gör jag.




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-04 17:10



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Bra skrivet om dagens sjuka ideal.
Sorgligt när alltför många ger vika för trycket från media och samhället..

Men så finns det sådana som du, och även jag. Man ska vara sig själv, de är de bästa man kan vara. Det enda som är \"rätt\".

Säger som gamle Kurt Cobain sa en gång:
\"Trying to be someone you\'re not, is a waste of the person you are.\"
2008-06-04

  ElijahPauliF
oh my god, supersuperbra skrivet, tyckte den va kanon!
2008-06-04

    eva m h
Bra! Var dig själv!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt