Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd

Jag blir rörd till tårar
då jag ser dem gå,
liten flicka
med sin mor.

Att de sen råkar vara
mina flickor
gör ju inte saken
sämre




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-05 00:12



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ibland när man ser de man är van att se lite på avstånd så berörs man desto mer...
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP