Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byggare?



Han var visst byggare
Och byggde en innervägg

Regelverk
Plywood på bägge sidor
Gips skruvad i plywooden
Ooops limmad med

Vilken förbannade idiot
Övriga huset hade enkelgips…

Tänk er att riva skiten
Den där förbannade väggen
De va inte kul….
De vart dammigt
Ja va inte gla….

Såna byggare ska anting bygga bankvalv
Eller elefantbostäder
Och få en spark i ashlet…




Fri vers av LassO
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-05 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO