tack Per för givande stunder av äkta samtal!!
jag börjar ana konturer...." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Per för givande stunder av äkta samtal!!
jag börjar ana konturer....



jag har aldrig trott

 

att livet
är till för mig

osynlig

vandrar jag mellan kroppar

gemenskaps täta uppvisning
se bli sedd bekräftad
skoltid nutid

sen

senare

        * * *

födsloprocesser
öppnade ett moderskap

som det största existensbeviset av alla

vi var fler som blev till
i de stunderna av morbid galen smärta

och de livslånga genetiska band som då knöts

       * * *

men ändå

(trots den kärlek till barnen
som ännu växer inom mig)

hur kan man Möta någon
som inte tror att livet tillhör henne

hur kan man möta Någon

som är osynlig

 

hur?

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-05 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är duktigt imponerad av ditt \"nya\" sätt att skriva:))
Fenomenalt bra!
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol