Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aj! men mmmm äbdå...


sommarmorgon



Vaknar tidigt
skatan kraxar busigt.
Småfåglarna kvittrar


jag har mycket ont i
lederna säkert därför
jag vaknat tidigt men...


Gud vad gott att vakna
till sommarsolen som
värmer och fågelsång.


Amen




Övriga genrer av Viktoria Olausson
Läst 672 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson