Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. rensning av 80tal. (omstart i sorteringsuppgiften jag givit mig själv.. )


Satans visshet

~~ 

och tomhet lade sig

följsamt förstående
längsmed  närhet
tillplattad
hållande andan tätt inpå
som för att invänta
så nära som möjligt in
i en sista njutning
före förklaring förutbestämd
ännu ofödd slutlig förevigad

vitlögn

bägge visste om

~~ 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri